Vlaanderen – vakantie in het noorden van België

In het noorden en het zuiden van België worden verschillende talen gesproken. Ook op andere gebieden wijken Vlaanderen en Wallonië sterk van elkaar af. De hoofdstad, Brussel, ligt op ‘het breukvlak’. Lees meer over Vlaanderen

Uw vakantiehuis in Vlaanderen

U kunt kiezen voor een middeleeuws pand in het hartje van Brugge, een appartement aan de kust, of een vakantiewoning in Limburg waar u heel fijn kan fietsen op de kilometers lange goed onderhouden fietspaden. Wat u ook kiest, bij Sunly vindt u zeker een accommodatie in Vlaanderen naar wens.

 

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Vlaanderen:Meer over Vlaanderen

In het noorden van België liggen de vijf Nederlands sprekende provincies West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en het bovenste deel van Brabant (Vlaams-Brabant). De streek is voornamelijk vlak met een landschap en architectuur die vergelijkbaar is met die van Nederland. Antwerpen is de grootste stad met de op één na grootste haven van Europa en het centrum van de wereldhandel in diamanten.

Stedentrip in Vlaanderen

De grote Belgische historische steden zoals Brugge in West-Vlaanderen, Gent in Oost-Vlaanderen en Tongeren in Limburg, zijn toeristische attracties op zich, met een verbluffende concentratie van Vlaamse kunst en architectuur. Vooral Brugge is de grootste toeristische trekpleister van het land, en hoewel dit onvermijdelijk betekent dat het er erg druk wordt, mag u het in geen geval missen. Aan kust van West-Vlaanderen liggen tal van leuke badplaatsen niet ver van Brugge vandaan.

Over Sunly  -  Privacybeleid  -  Cookies  -  Klantenservice