Een onvergetelijke vakantie in Portugal

In het zuidwesten van Europa ligt Portugal met Lissabon als hoofdstad en met Spanje als enige buurland. Portugal grenst in het zuiden en in het westen aan de Atlantische Oceaan en in diezelfde oceaan liggen ook de Portugese paradijselijke eilanden voor de rustzoekers zoals Madeira, de Azoren en Porto Santo.

Portugal is een veelzijdige bestemming. U kunt er op vele manieren genieten. Het hele jaar door is er een heerlijk klimaat met warme zomers en milde winters. Europa’s mooiste kust met grillige rotsformaties is de Algarve, waar u kunt ontspannen op de langgerekte stranden. Verken het prachtige binnenland, geniet van de klanken van de Fado en bezoek de vele culturele bezienswaardigheden zoals de Portugese kloosters, paleizen en middeleeuwse steden die Portugal te bieden heeft.

Vind de perfecte vakantiewoning voor uw volgende vakantie

In het zoekveld hieronder vindt u in heel Portugal een breed aanbod van vakantieacommodaties. Van luxe vakantiehuizen met privé zwembad op afgelegen terreinen, tot aan de comfortabele en betaalbare vakantie-appartementen in de grotere plaatsen zoals Porto, Lissabon, Faro, Albufeira of Portimão.
Het is aan te bevelen om een auto te reserveren. Een auto geeft u de vrijheid om Portugal op uw eigen manier en tijd te ontdekken.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Portugal:

 

Over Sunly  -  Privacybeleid  -  Cookies  -  Klantenservice