Wintersport & skivakantie met Sunly

Vele extra's mogelijk: skilessen, materiaalhuur, verzekering etc.
Gratis annuleren en omboeken mogelijk

wintersport 11     Zwitserland wintersport 1 

 Oostenrijk                                              Zwitserland

 

Skireizen met Sunly - enorme keuze voor uw skivakantie!

Voor uw perfectie vakantie in de sneeuw vindt u bij Sunly-partner, Wintertrex de keuze uit 500 skioorden en 2.000 accommodaties in alle skigebieden in de Alpen en in skigebieden buiten de Alpen. Bij de meeste aanbiedingen gaat het om een skivakantie inclusief skipas en dat tegen een geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Of u met het gezin op reis wilt, een groepsskireis plant, in een hotel direct aan de piste wilt overnachten, uw skivakantie in een chalet of luxe met wellness wilt doorbrengen - het aanbod van Wintertrex biedt elk wat wils. Om voor u het passende aanbod voor de vakantie in de winter te vinden, kunt u het beste gebruikmaken van de vele filteropties op de Sunly-website.

frankrijk wintersport    wintersport dolomieten

Frankrijk                                                Italië

Skireizen boeken - met vele extra's!

Wintertrex biedt ook vele mogelijke extra's zoals skilessen, materiaalhuur, verzekeringen etc. aan. Hoge kinderkortingen bij vele accommodaties en skigebieden alsmede de mogelijkheid gratis te annuleren of om te boeken ronden het aanbod af - hier vindt elke wintersporter de perfecte skireis!

Voordelig een wintervakantie boeken - aanbiedingen incl. skipas tegen een lage prijs!

Een bijzonderheid in het aanbod zijn Low-Cost-skireizen naar de Franse skigebieden. Al voor € 99 biedt Wintertrex een week skivakantie inclusief skipas in skigebieden met meer dan 100 pistekilometers en in comfortabele accommodatie met sauna, verwarmd buitenzwembad of fitnessruimte aan. Dat is een voordelige skivakantie met een top prijs-kwaliteitverhouding!

wintersport 14

 > Duitsland

Flexibele vakantie in de winter - ook zonder skipas mogelijk!

U wilt niet skiën of snowboarden, maar wel uw wintervakantie boeken? Ook dat is geen probleem, want bij de meeste aanbiedingen kunt u de skipas zonder problemen weglaten. Een skipakket met hotel incl. skipas is dus een aanbod, maar geen must.

Skivakantie boeken - op een veilige manier!

Sunly-partner Wintertrex is als marktleider voor skivakanties en winterreizen lid van de Duitse DRV (vergelijkbaar met de ANVR) alsmede gecertificeerd door Trusted Shops. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid verschillende verzekeringen voor uw reis af te sluiten. Meer dan 1 miljoen klanten hebben sinds de oprichting in 1999 op Wintertrex vertrouwd. U heeft de keuze of u uw skivakantie of winterreis online of telefonisch wilt boeken. De medewerkers staan u graag voor elke boekingsaanvraag of algemene vraag te woord.