Zwitserland - dat is puur natuur

Met cijfers is niet aan te tonen hoe mooi Zwitserland is, want mooi is het hier!
Het is het land van indrukwekkende bergen en meren, maar ook ís Zwitserland het land van de chique resorts, klokken, chocolade en, natuurlijk, kaas. Lees meer over Zwitserland

Zowel voor een winter- als zomervakantie is Zwitserland een perfecte vakantiebestemming.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Zwitserland:Meer over Zwitserland

Zwitserland biedt elk jaar, aan een steeds toenemend aantal toeristen, de sereniteit en de eeuwige charme van zijn landschap: majestueuze bergketens met beroemde toppen, wilde of lachende valleien, grote sneeuwvelden, ruisende bergstromen en vallende watervallen, vruchtbare vlaktes en bloemrijke dorpjes in de bergen.

Een paar voorbeelden van de verschillende landschapstypen in Zwitserland:

Een zonsondergang aan het Vierwoudstedenmeer die daar eerder te zien is dan op plaatsen waar de zon niet schuil gaat achter hoge alpen. De Matterhorn die de mens er telkens weer toe uitdaagt het uiterste van zichzelf te vergen. De mondaine glitterwereld van St.-Moritz. Genève en zijn prachtige omgeving, vlakbij de Italiaanse grens. Zürich dat op cultureel gebied veel heeft te bieden. Ticino waar een Italiaanse sfeer heerst, hoewel het gebied feitelijk weinig met Italië te maken heeft, met als hoogtepunt misschien wel de Valle Onsernone, een onherbergzaam dal van een sprookjesachtige schoonheid. En, natuurlijk de Zwitserse Alpen die zonder meer betoverend zijn.

Wintersport in Zwitserland

Wanneer de eerste sneeuw valt, verandert alle toeristische activiteit in een focus: wintersport.
Zwitserland is een wintersportland waar zelfs de meest verwende wintersporter aan zijn trekken kan komen. De mooiste en meest uitgestrekte skigebieden zijn onder andere te vinden in het gebied rond de Jungfrau in Berner Oberland, Les Quatres Vallées, Crans Montana, Zermatt, Saas Fee in Valais (kanton Wallis), en Davos.
U vindt uw wintersport vakantieappartement of vakantiehuis in uw geliefde wintersportplaats door op de hierna volgende linken te klikken, of door in het zoekveld, onder kenmerkenafstand tot skipiste of afstand tot de langlaufloipe aan te vinken. Nadat u op de knop Aanbiedingen heeft geklikt, ziet u een lijst met vakantiewoningen die in de buurt liggen van wintersportgebieden. Meer informatie over de faciliteiten kunt u bij de desbetreffende objectomschrijving vinden.

Ook in de zomer is het goed toeven in Zwitserland

Fietsen door de groene weiden, wandelen door de talloze mooie bossen, zwemmen in het kristalheldere water van de Zwitserse meren, of raften en kajakvaren op wild stromende rivieren.

Over Sunly  -  Privacybeleid  -  Cookies  -  Klantenservice